Totes estan dormint al turó

Barcelona, enero de 2019


El proper dimarts 28 de gener a les 19h estrenem Totes estan dormint al turó, un recital poètic dramatitzat a partir de l'Antologia de Spoon River, del poeta nortamericà Edgar Lee Masters, amb dramatúrgia i interpretació d'Esther Lázaro, a la Biblioteca Guinardó Mercè Rodoreda (C/de les Camèlies, 76-80), dins dels actes del Festival BCNegra 2019.

"On són l'Ella, la Kate, la Mag, la Lizzie i l'Edith?", es pregunta el poeta. Dormen al turó de Spoon River. Però desperten per compartir les seves històries quan veuen algú passejant-se per allà. Les dones i la mort es donen la mà en un espectacle on les imatges i la música es combinen amb els poemes de Masters (1868-1950), negres i sarcàstics, que continuen interpel·lant l'audiència i li ofereixen un retall de vida vingut des de l'inframón.

A qui li ve de gust una passejada pel cementiri de Spoon River? L'entrada és lliure.



El próximo martes 28 de enero a las 19h estrenamos Totes estan dormint al turó, un recital poético dramatizado a partir de la Antología de Spoon River, del norteamericano Edgar Lee Masters, con dramaturgia e interpretación de Esther Lázaro, en la Biblioteca Guinardó Mercè Rodoreda (C/de les Camèlies, 76-80), dentro de los actos del Festival BCNegra 2019.

"¿Dónde están Ella, Kate, Mag, Lizzie y Edith?", se pregunta el poeta. Duermen en la colina de Spoon River. Pero despiertan para compartir sus historias cuando ven a alguien paseando por allí. Las mujeres y la muerte se dan la mano en un espectáculo donde las imágenes y la música se combinan con los poemas de Masters (1868-1950), negros y sacrácasticos, que continúan interpelando a la audiencia y le ofrecen un recorte de vida venido desde el inframundo. 

¿A quién le apetece un paseo por el cementerio de Spoon River? La entrada es libre. Espectáculo en catalán.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Canciones contra el fascismo

'Canciones de guerra y exilio' en el Ateneo Español de México

'Cançons de guerra i exili' a Terrassa